Retourneren

Hoe kan ik een product retourneren?

Wij doen er alles aan om je bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Als je toch wilt afzien van jouw aankoop, dan kan dat binnen de wettelijk bepaalde periode van 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van redenen. Deze periode gaat in op de dag nadat het pakket door of namens jou in ontvangst genomen is. Wil je een product retourneren? Laat het ons dan weten via het contactformulier en stuur het product binnen 14 dagen na ontvangst naar:

Adressering

Retourneren is op eigen kosten. Stuur je retour naar:

ZeroWater-NL retouren
Herenweg 15
3602AM Maarssen
Nederland

Zorg ervoor dat je de originele pakbon of een briefje met je contact informatie bij het pakket doet zodat wij weten naar wie we de aankoopkosten terug kunnen storten. 

Wat stuur je terug?

Zorg er voor dat de door jou bestelde producten schoon en compleet in de originele verpakking zitten. Vergeet de TDS meter niet. Ongeopende filters in seal mogen ook retour. De originele pakbon of een briefje met hierop jouw bestelnummer kun je toevoegen zodat wij jouw bestelling kunnen vinden en jouw retour sneller kunnen verwerken. Wanneer het product tijdens het retourneren kapot gaat mogen wij hier extra kosten voor rekenen. Missende onderdelen brengen wij in mindering op je bestelbedrag.

Geopende filters

Als je een filter al hebt geopend, hoeft deze niet teruggestuurd te worden. Vanwege hygiënische redenen mogen wij deze niet retour nemen en weder verkopen. Wij brengen voor elk geopend filter (ook als deze bij een kan zat) 10,- Euro in mindering op je bestelbedrag.

Terugstorting

Wanneer je een product retourneert betalen we het volledige aanschafbedrag terug. Dit zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retour gedaan worden. Let op de kosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening. 

Producten ruilen

Natuurlijk is het mogelijk om een product te ruilen. Let op hierbij gelden bovenstaande retour condities ook. Wij zullen het artikel waarvoor je de retour wilt ruilen binnen 5 dagen na ontvangst van de retour versturen.