Over ZeroWater

Onze missie is om iedereen zichzelf gelukkiger én gezonder te laten drinken. Want wij geloven dat water de basis is. We bestaan zelf tenslotte voor maar liefst 70% uit water. Door schoon en zuiver drinkwater voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken, dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld.

Hier bij ZeroWater verkopen wij filters die jouw water filteren. Onze filters zijn speciaal gemaakt om heerlijk zuiver water te leveren. Het filter verwijdert maar liefst 99% van de opgeloste vaste stoffen: dit is bijna 50% meer dan concurrerende merken. Hiermee garanderen wij de beste waterkwaliteit op iedere locatie. Want onze filters werken perfect voor thuis, voor op kantoor of zelfs voor onderweg.

Het gefilterde water zorgt voor de meest pure, zuivere smaak aan het drinkwater. Niet voor niets gebruiken theesommeliers en barista’s het liefst ZeroWater. Door alle schadelijke stoffen eruit te filteren, geniet je pas écht van de beste smaken van ieder drankje.

De 5-traps ionenwisselingsfiltratie van ZeroWater houdt water vrij van schadelijke stoffen en zorgt voor een zuivere, pure smaak. Water dat door het filter stroomt, beweegt door vijf verschillende secties die de zichtbare vaste stoffen, anorganische verbindingen en verontreinigingen verwijderen die op de loer liggen in ons leidingwater.